Vaikai ir vasaros atostogos

Vaikai ir vasaros atostogos

Standartinė Julie Pir Bir 30, 2008 10:59 am

Sveikos/Sveiki,

norėčiau pasitarti, kuo užimate vaikus vasaros atostogų metu. Kol mažieji dar eina į darželį, tai nėra tiek problemų kaip su mokyklinukais. Nesinori visą dieną palikti namuose vieno, o stovyklų ženkliai sumažėjo (bent jau aš kažkaip neužtinku nieko tinkamo pradinukams) ir baisu kur toli nuo namų išleisti. Gal turite kokių patarimų ar patirties. Nesinorėtų, kad pirmokėlis po gatves visą vasarą su draugais šlaistytųsi.

Iš anksdo dėkui ir gerų atostogų ;)
Julie

Re: Vaikai ir vasaros atostogos

Standartinė Krista Pir Bir 30, 2008 5:00 pm

Sveiki :)

Idomu, kokia mokykla lanko Jusu vaikas? Siaip siuo metu labai populiaru rasyti projektus, todel ir mokyklos prisijungia prie rasanciuju. Vienas is projektu yra socializacija per metus ir vasaros metu. O ir siaip mokyklos vis dazniau organizuoja stovykleles vasaros metu, kurios skirtos vaikams uzimti dienos metu, o vakare vaikas grizta namo. Nezinote, gal Jusu mokykla taip pat yra parengusi koki projekta, kuris numatytu vaiku uzimtuma vasaros metu arba ruosiasi organizuoti kokia dienine stovyklele???
O gal Jusu gyvenamajame rajone yra vaiku klubu? Yra klubu, kurie uz tikrai minimalia kaina vaikams siulo ivairius uzsiemimus - daile, vaidyba ar pan. Gal vaikas galetu tokius uzsiemimus lankyti bent vasaros metu? Butu ir idomus uzsiemimas, ir Jusu vaikas neleistu laiko gatveje.
Aisku, lieka seneliai, taciau tikriausiai Jusu atveju tai nepasiteisinanti ideja, jeigu apie ja nepaminejote?
Krista

Standartinė Krista Ant Lie 08, 2008 12:33 am

Beje, čia radau visai įdomų straipsnį apie tai, ką galima nuveikti su vaikais vasarą. Manau, idėjos pravers ne tik atostogų metu ;)

http://vilnius.ateitis.lt/node/72
Krista

Standartinė Julie Tre Lie 09, 2008 9:22 am

Tikrai visai neblogas sąrašiukas su užsiemimais :)
Aš kai maža buvau, man labai patikdavo su mama eiti į teatrus, muziejus, parodas ir visokias galerijas.
O dėl vasaros užsiemimų, tai atsirado kuo užimti vaiką - išvažiavo į šokių stovyklą savaitėlei. Tai ir į gamtą ir visai gerai, kad ne namie, su bendraamžiais pabus.
Julie

Standartinė Lilė Tre Lie 09, 2008 2:01 pm

Aš netyčia aptikau internete informaciją, kuri gali praversti:
Vilniuje:
Lietuvos vaikų ir jaunimo centre vyksta 5 dienų vaikų dienos stovykla "vaikų pažintis su Europa". Trumpa info
"Dienos stovyklų ciklą „Europos mozaikos kūrėjai“ sudaro penkių darbo dienų ciklas. Pamainas galima pasirinkti pagal datas: liepos 16–20 d., liepos 23–27 d. ir liepos 30–rugpjūčio 3 d. Vienos pamainos kaina 119 Lt."

Kaune, Perkūno al.:
"Dienos stovyklos "Vasarėlė" pamainos:
IV liepos 14 - 25 dienomis
V liepos 28 - rugpjūčio 08 dienomis
VI rugpjūčio 11 - 22 dienomis
Stovyklos darbo laikas: nuo 8.00 val. iki 18.00 val. darbo dienomis.
Kutūros centras "Vijolina"
Tel.: 20 14 47; 8 659 97680
El.paštas: info@vijolina.lt
Pamainos kaina – 370,- Lt "
Lilė

Standartinė Jurate.J Ket Bir 10, 2010 10:41 am

tema Vaikai ir vasaros atostogos - ir vėl aktuali :) gal ją reikėtų pratęsti? Būtų miela padiskutuoti apie tai, ką veikia vaikai vasarą: kur stovyklauja, kur renkasi žaisti:) ką manote?
Jurate.J

Grįžti į Augink.lt

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias